Nepro

Nepro : Uw eerlijke partner voor staalbouw, staalwerken en andere specials in staal, aluminium en RVS

Start u met een project waarin staalconstructies, staaldelen of specials verwerkt worden en wilt u een totaaladviseur bij de realisatie van uw plannen en project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij begeleiden uw project van A tot Z. Het ontwikkelen, engineeren, produceren alsook het managen van het ( bouw-) project en de totale realisatie is bij ons in goede handen.

Maak kennis met de specialisten van Nepro. Zij staan graag voor u klaar.

Landgoed Mattemburgh te Hoogerheide | nieuwbouw wintertuin & uitbreiding orangerie | Architecten: Joris Hoogstede & Koen van Heeswijk

Onze aanpak:

Vrijblijvende inventarisatie:

Uit ervaring weten we inmiddels dat het onze opdrachtgevers veel voordelen brengt wanneer wij in een vroeg stadium mee mogen denken, ontwikkelen en inventariseren. Wij zijn benieuwd naar uw wensen, uw kwaliteitseisen, uw uitgangspunten, uw beschikbare budget, uw verwachtingen en uw logistieke uitdagingen. En natuurlijk de omvang, indeling, materialisatie en visualisatie van uw project.

Projectkwaliteit en -planning betekenen kostenbeheersing en efficiency. Uw belangen en wensen staan centraal. Samen stellen we een team samen dat een concreet voorstel, een financieel plaatje en een planning maakt.

Plan van aanpak en realisatie – samen begroten en plannen.

Het doel is uw wensen te realiseren binnen uw budget en planning. Wij managen deze processen. Stap voor stap komen we tot een definitief voorstel met bijpassende kostenraming, plan van aanpak en planning.

Start realisatie en engineering.

Als u akkoord bent met ons voorstel, gaan we voor u aan de slag. We starten met de engineering. Dit betekent het ontwerpen en uitwerken van alle technische input en randvoorwaarden. Tegelijkertijd starten wij onze kostprijs beheersingsmethode op. Dit betekent voor u dat u een open en transparante voorcalculatie ontvangt die gelijk is aan de eerder afgegeven kostenraming, maar ook dat u vanaf dat moment samen met ons stuurt op de werkelijke kostprijs van het project.

Efficiëncy en kostenbeheersing bij de realisatie.

Gedurende het hele project, te starten met de engineering, kijken we hoe we zo efficiënt en kostenbewust mogelijk kunnen werken, waarbij we dus werken met onze geheel transparante kostenbeheersingsmethode. Het zorgt voor een optimale inzet van de productie en montagemiddelen, mankracht, materieel en materiaal. Bovendien zorgt een optimale, goed doordachte en kostenbesparende detaillering van het hele project ervoor dat alles goed op elkaar aansluit en perfect functioneert. Het adviseren en realiseren van deze kostenbesparingen door Nepro vormt een essentiële toegevoegde waarde. Wij garanderen u bij de realisatie een eerlijke prijs en de voorgenomen eindkwaliteit.

Kostprijs beheersingsmethodiek

Nepro biedt klanten een eerlijke en reële prijs. Hiervoor hebben we onze kostprijs beheersingsmethode ontwikkelt. Dit betekent dat wij gedurende het hele proces op zoek gaan naar de beste inkoopprijzen en -markten voor materialen en diensten, dat we kijken hoe we productiekosten kunnen minimaliseren en dat we dus slim kijken naar de benodigde uren, middelen en materialen, en logistiek. We creëren een optimale bouwvolgorde en fasering en elimineren verspillingen. Dit bespaart tijd, geld en uren. In overleg met u worden project beslissingen genomen. Dat betekent voor u als klant en opdrachtgever in technische als in financiële zin altijd grip op de zaak.

Kracht van Nepro – Projectmanagement naar de divisie Staal en de divisie Systems.

Elk project wordt door onszelf, onder eigen kennis en kunde gerealiseerd. Dat betekent dat we in eigen huis uw project realiseren. Voor u als klant en opdrachtgever brengt dat vooral efficiency en kostenbesparingen met zich mee. Gedurende het hele proces heeft u één gesprekspartner die volledig op de hoogte is van uw wensen en projectdoelen.

Staalharde garanties

Zoals uit onze visie en aanpak spreekt, hebben we alle garanties verwerkt in de hele realisatie. Daarom krijgen alle opdrachtgevers als bevestiging daarvan een schriftelijke en staalharde garantie. Deze garanties worden per project afgegeven op alle materialen en constructies.

Deskundige partner

Nepro investeert continu in het ontwikkelen en versterken van mensen, middelen en werkprocessen. Dit zorgt ervoor dat wij steeds kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en slimme, duurzame, tijdloze en toekomstbestendige oplossingen brengen die u zullen verrassen. Dat doen we door het bezoeken van beurzen, het volgen van opleidingen, het begeleiden van jong talent en het bijhouden van de laatste technologische ontwikkelingen wereldwijd. We zetten daarnaast in op het steeds verder digitaliseren van onze werkprocessen en het toepassen van robotisering in onze productieomgeving.

Van idee naar realiteit

Benieuwd naar overtuigende voorbeelden? We presenteren u graag een aantal referentieprojecten. Uiteraard bieden we u ook de gelegenheid om deze projecten te bezoeken en onze opdrachtgevers te vragen naar de ervaringen tijdens onze samenwerking.